← Tjänster

Däckservice

Vid byte av däck eller köp av nya gör vi nu en scanning av däcken på din bil. Vi scannar däcken för att få ett säkrare mått på mönsterdjupet. Du ser då skicket på dina däck och även om det behövs en hjulinställning.

Vad gör Nisses Däck så bra?

Nisses Däck säljer däck och fälgar och monterar på bil. Vi erbjuder en helhet kring detta med vårt ”Hjulhotell”. Vi lånar även gratis ut bil till kund om någon har bråttom och inte kan vänta på att servicen blir gjord. Vi har även en servicelastbil – en rullande verkstad – som är fullt utrustad och som har jour dygnet runt. Denna service är speciellt viktigt under skördetiden här på Österlen.

Helt enkelt därför att vi erbjuder en helhetslösning till konsument, en helhetslösning till återförsäljare samt ett gediget material som vi skapat själva. Vi kan helt klart konkurrera när det gäller service – och det är väl värt pengarna! Idag har kunderna inte samma tid som förr, då de satt och ringde runt för att jämföra priser. Nu åker man hit därför att man vet att man får bra råd/service och blir väl omhändertagen. Ärlighet varar längst.