← Tjänster

Förvara dina däck på vårt Däckhotell

Genom att förvara dina däck på vårt däckhotell förvaras däcken under optimala förhållanden i en ren, torr och sval miljö. Du får även mer utrymme hemma och dessutom slipper du tänka på att märka upp däcken och lägga onödig tid på rengöring.

När du lämnar in dina däck hos oss får du en kvittens med information om däckens skick. Alla uppgifter kopplas till bilens registreringsnummer och läggs in i vårt datasystem. Detta innebär att när det är dags för nästa däckbyte får du automatiskt en inplanerad tid som du enkelt kan ändra online på webbplatsen.

Boka tid

Personbil
795 kr/säsong
  • Däckskifte
  • Tvättning
  • Lagring i däckhall
SUV
850 kr/säsong
  • Däckskifte
  • Tvättning
  • Lagring i däckhall

Vårt däckhotell är mer än bara däckförvaring

Däckförvaring på vårt däckhotell har flera fördelar för dig som kund. Vi på Nisses Däck tar hand om hela hanteringen, från däckbyte till kontroll, rengöring och förvaring.

Däckbyte

När du kommer hit är däcken redan färdiga för montering så att däckbytet tar kortast möjliga tid. Under däckbytet kontrollerar vi däckens skick och noterar om bilen behöver nya däck inför nästa säsong.

Rengöring

Innan däcken läggs på förvaring ser vi till att både däck och fälg får en noggrann rengöring. Hjulen tvättas i maskin på ett miljövänligt sätt med granulatkulor, vilket innebär att inga starka syror behöver tillsättas för att få ett rent resultat.

Kontroll och kalibrering av övervakningssystem

Vi ser också till att utföra en kontroll och nollställning av bilens övervakningssystem mot minskat lufttryck. Om din bil har TPMS-ventil utför vi även kontroll och kalibrering av dessa.

Förvaring

Däcken förvaras sedan i en miljö som är väl anpassad för däcken. När däcken förvaras hos oss utsätts de inte för solljus och den rena, torra och svala miljön gör att däcken bibehåller sitt skick inför nästa säsong.

Försäkring

Dina däck är också försäkrade under hela perioden de förvaras hos oss. Försäkringen täcker allt från mindre hanteringsskador till stöld och brand.