← Tjänster

Utför din bilservice hos oss

Du vet väl hur viktigt det är att din bil får en regelbunden bilservice? Genom att serva bilen regelbundet får du inte bara en säkrare bil, utan också en bil som håller mycket längre.

Service och underhåll av bilen är med andra ord en viktig grundsten i en hållbar och säker bil. Vår rekommendation för alla är att utföra en grundlig bilservice en till två gånger per år. När du bokar en service hos oss ser våra händiga mekaniker till att alla delar av din bil verkligen fungerar och är som dem ska, så att du kan känna dig trygg och säker när du färdas på vägen.

Under en fullständig service kontrollerar vi bland annat bilens bromsar, motor, batteri och däck. Vi kontrollerar även vätskor såsom kylarvätska, spolarvätska samt fyller på eller byter olja. Vi går också igenom och testar bilens inre och yttre belysning, säkerhetsbälten och andra delar av bilens interiör, såsom kontrollpanel, dörrar och låssystem. Skulle vi upptäcka några problem reparerar vi felet med högkvalitativa reservdelar.

Här på Nisses däck i Tomelilla får du inte bara en stämpel i serviceboken när servicen är klar. Alla som servar sin bil här hos oss får också fri assistans i ett helt år. Tveka inte att kontakta oss för eventuella frågor eller för att boka bilservice hos oss.

Låt oss ta hand om din bil – då tar den hand om dig!

logo-autoexperten